Orgaaniline roosivesi 500 ml

New product

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Rohkem infot

Tellimisel 5-15 päeva

35,00 € koos maksudega

Lisa soovinimekirja

Lisainfo

Kaal 500 ml

Rohkem infot

Sertifitseeritud orgaaniline roosivesi on maailmas kõige uhkem, 100% puhas ja looduslik.  Kasutage seda aromaatset lillevett naha ja juuste pehmendamiseks ning neile roosi õrna aroomi andmiseks. Noorendab tuhmi nahka ja rahustab pärast pikaajaliselt päikese käes viibimist. Annab olulisi toitaineid juustele ning igapäevasel kasutamisel parandab oluliselt juuste sära ja loomulikku läiget. Põletikuvastane ja aknet ennetav ning nahka tasakaalustav toime. Vananemisvastane ja noorendav,  antiseptiline. Soovitatav kõigile nahatüüpidele, eriti tundlikule, kuperroosale, küpsele ja stressis nahale. Rahustab ärritunud ja punetavat nahka, puhastab, niisutab ja toniseerib. 

Damaskuse roosi on iidsetest aegadest nimetatud „lillede kuningannaks“. Tänase päevani ei ole ükski taim suutnud seda positsiooni kõigutada. Kogu maailmas on ainult 4 õlivarraste tüüpi roose ning Rosa Damascenale antakse kõige kõrgem saak ja kõrgeim õli kvaliteet kõigi seas.

Orgaanilised sertifikaadid: USDA sertifitseeritud orgaaniline toode. Sobib veganitele. Sünteetiliste lõhna-, värvainete ja säilitusaineteta. Mineraalõlide, parabeenide, silikooni ja PEG-vaba.100% looduslik.

Kasutamine:  Pihustage roosivett kogu kehale koheseks niisutamiseks ja värskendamiseks. Pihustage puuvillasele vatipadjale ja kandke näole ja kaelale hommikul või õhtul, eemaldab meigi, toniseerib nahka, kasutage pärast raseerimist või vahatamist ja reisi ajal. Sobib toiduvalmistamisel - naturaalne toitude ja jookide maitseparandaja. Lisa seda eksootilistesse magustoitudesse, jookidesse ja kokteilidesse.

Koostis: 100% puhas orgaaniline auruga destilleeritud Rosa Damascena lillevesi. Värskelt käsitsi korjatud Bulgaaria Rosa Damascena roosi kroonlehtedest. 

Kommentaarid

Kommentaarid puuduvad

Kirjutage oma ülevaade

Orgaaniline roosivesi 500 ml

Orgaaniline roosivesi 500 ml

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Seonduvad tooted