Roosikreem tundlikule nahale 50 ml

New product

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Rohkem infot

Tellimisel 5-15 päeva

39,00 € koos maksudega

Lisa soovinimekirja

Lisainfo

Kaal 50 ml

Rohkem infot

Roosikreem on nahka toitev ja niisutav ning pakub antioksüdantset kaitset noorema väljanägemisega nahale, stimuleerib kollageeni tootmist. Centifolia ja Damaskuse rooside puhas eeterlik õli ning vitamiinid A, E ja F jätavad jume säravaks ja hüdreerituks. Puhas eeterlik roosiõli sisaldab looduslikult palju antioksüdante ja on soovitatav kõigile nahatüüpidele, eriti tundlikule, kuperroosale, küpsele ja stressis nahale. Rahustab ärritunud ja punetavat nahka. 

Damaskuse roosi on iidsetest aegadest nimetatud „lillede kuningannaks“. Tänase päevani ei ole ükski taim suutnud seda positsiooni kõigutada. Kogu maailmas on ainult 4 õlivarraste tüüpi roose ning Rosa Damascenale antakse kõige kõrgem saak ja kõrgeim õli kvaliteet kõigi seas. 

Orgaanilised sertifikaadid: BDIH (Saksamaa), ICEA (Itaalia). Sobib veganitele.Sünteetiliste lõhna-, värvainete ja säilitusaineteta. Mineraalõlide, parabeenide, silikooni ja PEG-vaba.

Kasutamine: Kanna kreem pärast puhastamist ja toniseerimist ühtlaselt näole, kaelale ja vajadusel dekolteepiirkonnale. Roosikreemi võib kasutada hommikuti ja õhtuti ja sobib kasutamiseks ka meigi all.

Koostis: Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Potassium Palmitoyl/Hydrolyzed Wheat Protein / Glyceryl Stearate/Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Alcohol, Borago Officinalis (Borage Seed) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Rosa Centifolia (Rose) Essential Oil*, Rosa Damascena (Rose Flower) Extract, Malva Sylvestris (Marshmallow) Extract, Viola Tricolor (Violet) Extract, Melissa Officinalis (Lemon balm) Extract, Solum Fullonum (Green clay), Styrax Benzoin Extract, Berberis Vulgaris (Barberry) Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid.Natural essential oil constituents: Cynnamil Alcohol, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool.

Kommentaarid

Kommentaarid puuduvad

Kirjutage oma ülevaade

Roosikreem tundlikule nahale 50 ml

Roosikreem tundlikule nahale 50 ml

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Seonduvad tooted