Tsingi kreem tundlikule nahale 30 ml

New product

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Rohkem infot

Tellimisel 5-15 päeva

29,00 € koos maksudega

Lisa soovinimekirja

Lisainfo

Kaal 30 ml

Rohkem infot

Naturaalne kreem ja rahustab ja vähendab turset. See on lõhna- ja säilitusainetevaba - sobib kõige tundlikumale nahale, sealhulgas vastsündinud beebidele. 

Kreemi koostiseid traditsiooniliselt kasutatud sadu, võimalik, et tuhandeid aastaid, põletiku leevendamiseks ja paranemise soodustamiseks. Nüüd on teada, et see sisaldab palju kasulikke ühendeid, näiteks hooldtenoide ja flavenoide. Tänapäeval on see laialt tuntud mittesteroidse ravina ekseemi, psoriaasi, akne, rosaatsea, dermatiidi, löövete ja putukahammustuste korral. Seda kasutatakse ka kiiritusraviga kahjustatud tätoveeringute ja naha paranemiseks. Ehkki mainitud kroonilisi nahahaigusi ei ravita, võivad paljud inimesed kasutada kvaliteetseid saialilletooteid (mis ei sisalda muid ärritavaid koostisosi). 

Tsinkoksiidi on tuhandeid aastaid kasutatud ka nahakahjustuste, rahustavate ja tervendavate probleemide lahendamiseks. Kaitseb tundlikku või kahjustatud nahka ujumisel, käte sageli pesemisel või beebide mähkme lööbe korral. 

Looduslik niisutaja  tsingi- ja saialillikreem niisutab nahka tõhusalt, parandades naha barjääri funktsiooni ja tihendades niiskust.

Kuna tegemist on veevaba tsingi- ja saialillkreemiga, ei vaja see antimikroobseid säilitusaineid ega emulgaatoreid, mis ärritavad sageli tundlikku nahka. See on valmistatud 100% aktiivsetest looduslikest koostisosadest, sisaldades hulgaliselt vitamiine, antioksüdante ja kasulikke ühendeid. See ei sisalda naftakeemiast saadud koostisosi.

Kasutage punetuse ja sügeluse rahustamiseks, rahustamiseks ja vähendamiseks. • Niiskust tõrjuv • Sobib väga tundlikule ja probleemsele nahale. • Valmistatud 100% taimeõlidest ja mineraalsetest koostisosadest. mis ei oksüdeeru • Peatab vabade radikaalide kahjustused • Sisaldab kõiki rasvhappeid, mida teie nahk vajab naha barjääri loomuliku säilitamiseks. 

Koostis: Organic Sunflower Oil, Cold Pressed Babassu Oil, Zinc Oxide, Organic Beeswax, Cold Pressed Borage Oil, Calendula Extract, Natural Vitamin E Oil. Ingredients (INCI): Helianthus Annuus, Orbignya Oleifera, Zinc Oxide (CI 77947), Cera Alba, Borago Officinalis, Calendula Officinalis, Tocopherol

Kommentaarid

Kommentaarid puuduvad

Kirjutage oma ülevaade

Tsingi kreem tundlikule nahale 30 ml

Tsingi kreem tundlikule nahale 30 ml

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Seonduvad tooted