Omega rasvhapetega shampoon 200 ml Vaata suuremalt

Omega rasvhapetega šhampoon 200 ml

New product

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Rohkem infot

Tellimisel 5-15 päeva

20,00 € koos maksudega

Lisa soovinimekirja

Lisainfo

Kaal 200 ml

Rohkem infot

Sisaldab omega 3,6,7 ja 9 rasvhappeid. Sobib ideaalselt tundlikule peanahale. Šhampooni peamised koostiosad on argaania õli, astelpalju, päevalill, rahustav sidrunhein ja lavendelAstelpaju on paljude aastate jooksul laialdaselt tunnustatud kui tõhusat antioksüdatiivset nahka ravivat koostisosa. Ainulaadne toode, mis tegeleb samaaegselt kahjustatud juuste ja peanahaga, toidab, niisutab ja taastab peanaha kuiva ja ärritavat nahka. Olulised vitamiinid ja muud koostisosad on spetsiaalselt segatud, et soodustada rakkude taastumist. Kõik koostisosad kaitsevad, toidavad ja taastavad naharakke.

Sobib ideaalselt neile kellel on tundlik või kuiv peanahk, kes võivad olla altid ekseemile, psoriaasile ja dermatiidile. Looduslik šampoon sisaldab suures koguses pro-vitamiini A, E-vitamiini, F-vitamiini ja H-vitamiini, mis tagab nahale suure mõju. 

Sobib veganitele. Valmistatud 100% aktiivsetest looduslikest koostisosadest, sisaldades hulgaliselt vitamiine ja antioksüdante.

Kasutamine: Kanna väike kogus ühtlaselt niisketele juustele. Masseeri peanahka ja lase 1-2 minutit mõjuda. Loputa hoolikalt. Vajadusel korda.

Koostisosad: Vesi, kookos-glükosiid, kokamidopropüül-beetiin, karbomeer, tähtlille eeterlik õli (Borago officinalise leheekstrakt), viiruk-eeterlik õli (Boswellia carteri kummi ekstrakt), fenoksüetanool, Guari hüdroksüpropüül-trimoniumkloriid, astelpaju (Hippophae rhamnoides Rosernemides kernel) (Rosmarinus officinalis leheekstrakt), kokotrimooniumi metosulfaat, naatriumkloriid, etüülheksüülglütseriin, kaprüülüülglükool, akrülaadid / C10-30 alküülakrülaadi ristpolümeer, argaaniaõli (Argania spinosa tuumaõli), päevalilleseemneõli (Helianthus anneta-seemneõli) Sidrunheina eeterlik õli (Cymbopogon flexuosus õli)

Kommentaarid

Kommentaarid puuduvad

Kirjutage oma ülevaade

Omega rasvhapetega šhampoon 200 ml

Omega rasvhapetega šhampoon 200 ml

✓  Kohe olemas kaup jõuab Sinuni 1-2 päevaga
✓  Tasuta kohaletoimetamine tellimisega toodetele
✓  14-päevane tagastusõigus

Seonduvad tooted